Denny Caknan - Rungokno Aku (Live Pakeliran 2021) MP3

Denny Caknan - Rungokno Aku (Live Pakeliran 2021) MP3

Download lagu Denny Caknan - Rungokno Aku (Live Pakeliran 2021) MP3 gratis hanya di ShareLagu. Lagi Denny Caknan - Rungokno Aku (Live Pakeliran 2021) dirilis di album Pakeliran 2021 - Kehangatan Widodari pada tahun 2021 oleh Denny Caknan. Anda bisa mendownload lagu Denny Caknan - Rungokno Aku (Live Pakeliran 2021) MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Rungokno Aku (Live Pakeliran 2021)
Artist Denny Caknan
Album Pakeliran 2021 - Kehangatan Widodari
Year 2021
Duration 6:21
File Size 5.81 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Denny Caknan - Rungokno Aku (Live Pakeliran 2021)

Aku jengkel karo kowe
Opo-opo mbok putusi dewe
Madep aku, rungokno aku
Aku ra mung konco ngentekke wektu

Aku nelongso yen we nangis, yang
Padahal aku ra neng endi-endi
Mung coro pemikiranmu kleru
Kabeh omongan mbok lebokne atimu

Aku ra pengen kowe sedih, yang
Soyo suwe kudune soyo sayang
Hubungan ojo digawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak itik

Siji-sijine kowe
Sumpah raono liyane
Ambruk cagakku
Nuruti kabeh angen-angenmu

Opo-opo kok aku
Kabeh mbok tibakne neng aku
Senajan dalan ra alus
Seng penting aku wani terus

Aku ra pengen kowe sedih, yang
Soyo suwe kudune soyo sayang
Hubungan ojo digawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak itik

Siji-sijine kowe
Sumpah raono liyane
Ambruk cagakku
Nuruti kabeh angen-angenmu

Opo-opo kok aku
Kabeh mbok tibakne neng aku
Senajan dalan ra alus
Seng penting aku wani terus

Sugeng ndalu widodari
Ojo nangis tibo mburi
Kartonyono medhot janji
Rungokno aku seng nduwe ati

Sugeng ndalu widodari
Ojo nangis tibo mburi
Kartonyono medhot janji
Rungokno aku seng nduwe ati
Rungokno aku seng nduwe ati