Ndarboy Genk - Rungokno Aku (feat. Denny Caknan) MP3

Ndarboy Genk - Rungokno Aku (feat. Denny Caknan) MP3

Download lagu Ndarboy Genk - Rungokno Aku (feat. Denny Caknan) MP3 gratis hanya di ShareLagu. Lagi Ndarboy Genk - Rungokno Aku (feat. Denny Caknan) dirilis di album Rungokno Aku pada tahun 2021 oleh Ndarboy Genk. Anda bisa mendownload lagu Ndarboy Genk - Rungokno Aku (feat. Denny Caknan) MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Rungokno Aku (feat. Denny Caknan)
Artist Ndarboy Genk
Album Rungokno Aku
Year 2021
Duration 5:17
File Size 4.84 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Rungokno Aku (feat. Denny Caknan)

Aku jengkel karo kowe
Opo-opo mbok putusi dewe
Madep aku, rungokno aku
Aku ra mung konco ngentekke wektu

Aku nelongso yen 'we nangis, yang
Padahal aku ra neng endi-endi
Mung coro pemikiranmu keleru
Kabeh omongan mbok lebokne atimu

Aku ra pengen kowe sedih, yang
Soyo suwe kudune soyo sayang
Hubungan ojo digawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak ithik

Siji-sijine, kowe
Sumpah raono liyane (hok a)
Ambruk cagakku
Nuruti kabeh angen-angenmu

Opo-opo kok aku
Kabeh mung tibakke neng aku
Senajan dalan ra alus
Sing penting aku wani terus

Aaa, uuu

Aku ra pengen kowe sedih, yang (kowe sedih, yang)
Soyo suwe kudune soyo sayang (soyo sayang)
Hubungan ojo digawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak ithik

Siji-sijine, kowe, haa
Sumpah raono liyane
Ambruk cagakku
Nuruti kabeh angen-angenmu

Opo-opo kok aku
Kabeh mbok tibakke neng aku
Senajan dalan ra alus
Sing penting aku wani terus (kasih tau)

Sugeng dalu, Widodari
Ojo nangis, tibo mburi
Kartonyono medot janji
Rungokno aku sing nduwe ati

Sugeng dalu, Widodari (Widodari)
Ojo nangis, tibo mburi (haa)
Kartonyono medot janji
Rungokno aku sing nduwe ati

Rungokno aku sing nduwe ati