Ndarboy Genk - Ojo Nangis (Keroncong Version) MP3

Ndarboy Genk - Ojo Nangis (Keroncong Version) MP3

Download lagu Ndarboy Genk - Ojo Nangis (Keroncong Version) MP3 gratis hanya di ShareLagu. Lagi Ndarboy Genk - Ojo Nangis (Keroncong Version) dirilis di album Ojo Nangis (Keroncong Version) pada tahun 2021 oleh Ndarboy Genk. Anda bisa mendownload lagu Ndarboy Genk - Ojo Nangis (Keroncong Version) MP3 melalui tombol download yang ada dibawah.

Title Ojo Nangis (Keroncong Version)
Artist Ndarboy Genk
Album Ojo Nangis (Keroncong Version)
Year 2021
Duration 5:47
File Size 5.29 MB
File Type MP3
Audio Summary 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Source YouTube Music

Lirik Lagu Ndarboy Genk - Ojo Nangis (Keroncong Version)

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia-siake
Aku sing s'lalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo

Aku wis njogo ati
Kowe dolanan ning mburi
Kabeh sing tak perjuangke sio-sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun, kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis
Sing uwis, yo uwis
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah
Sing bubrah, ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kudune ngati-ati
Opo meneh yen bab ati
Kudu mlaku dhewe-dhewe
Larane tak tanggung dhewe

Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis
Sing uwis, yo uwis
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran

Aku nyerah
Sing bubrah, ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune
(Hu-uh-hu-uh)