sing tau–tau o
atinisun bingung gedigi
sakat riko tinggal
urip isun rasane koyo nggantung
pikiran sering ngelamun
sampek awak dadi koyo wong linglung

kabar wes semebyar
riko lan isun arep jejodohan
embuh keneng setan paran
riko ninggal isun tanpo jalaran

mulo tetep salam
nong angin lan derese udan
waraen isun ngenteni
tekan riko eman
embuh sampek kapan
isun emong nangung wirang
sun anteni
nong jrajabane lawang

kabar wes semebyar
riko lan isun arep jejodohan
embuh keneng setan paran
riko ninggal isun tanpo jalaran

mulo tetep salam
nong angin lan derese udan
waraen isun ngenteni
tekan riko eman
embuh sampek kapan
isun emong nangung wirang
sun anteni
nong jrajabane lawang

mulo tetep salam
nong angin lan derese udan
waraen isun ngenteni
tekan riko eman
embuh sampek kapan
isun emong nangung wirang
sun anteni
nong jrajabane lawang